fredag 28. september 2007

Bono ber for Burma!

Bono ber for Burma!
Ja, det var faktisk hovedsaken på vg.no i går. situasjonen er nemlig kritisk i Burma om dagen, fordi munker og andre burmesere protesterer mot militærregimet i landet.. Burmesernes historie er ikke noe hyggelig. Siden 1962 har militæret dominert i landet, og burmeserne har lidd enormt. Det som fikk begeret til å renne over for burmeserne var den enorme inflasjonen den siste tiden. F.eks har prisen på buss økt til 3 ganger så mye som det pleide å koste. I tillegg har det vært en enorm prisstigning på mat. Dette er logisk nok katastrofalt når vi vet at over hver 4. burmeser lever under fattigdomsgrensen. Mange buddhistmunker sier de er villige til å ofre livet for saken, de har rett og slett kommet til et punkt hvor urettferdigheten tar overhånd.

Og nå ber altså U2 vokalist Bono for Burma. Utrolig at en slik overskrift står i en norsk avis. I går gjorde outreachteam vårt som Bono, og ba for Situasjonen i Burma. Vi skal som tidligere nevnt til Thailand på outreach, men planen er også å ta en eller to uker i nabolandet Burma. Den tilspissete situasjonen i Burma er derfor svært viktig for oss, og vi trenger derfor å be for den. Virkelig kjempe en åndelig kamp for landet. Å be for nasjoner er nemlig førsteprioritert ifølge bibelen. Sjekk selv.

Håper dere vil være med å be for situasjonen i Burma og at dere vil være med å be for outreachteamet vårt! vi har nemlig ikke en kamp mot kjøtt og blod, men mot makter og myndigheter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ef. 6.12

Ellers har jeg det fint for tiden! vi har hatt undervisning om åndelig krigføring denne uken og det har virkelig vært bra. Helt utrolig solid og bibelbasert undervisning som lærte oss hva det vil si å krige åndelig. The three R´s: Recognize the strategies of the enemy. Refuse them, ant resist them..

Nå står helgen for tur, og den kommer til å gå med til litt avslapning, litt jobbing og mye lesing. Neste uke skal vi ha undervisning om å ha Jesus som herre.

Koz oxo klemz...

1 kommentar:

Aina sa...

hei! undervisninga på skulen e veldig bra, har lært kjempe masse.. lære meir når me e so få i klassen. so bra at du kose deg i australia.
savne framnes folka, men ikje so masse anna.. har nesten ikkje snakka med nokon av framnes folka endå, trist! lærte du noko på dts då?