tirsdag 4. november 2008

krf er best ingen protest!

til høsten er det valg, da trenger vi at noen med større drømmer enn billig bensin styrer landet vårt. Vi trenger noen som innser at forbruksvekst ikke er mål nr.1 Og vi trenger noen som anerkjenner ethvert menneskets uendelige verdi. Kun ett parti oppfyller disse tre, Krf!!
hvorfor stemme noe annet?

8 kommentarer:

Elisabeth N. Sævik sa...

Så sant, så sant =)

Roger Drange sa...

En velger vel å stemme andre partier fordi billig bensin betyr mye for noen? Og noen har vel forbruksvekst som mål?

Jeg for min del er enig med deg.

Torbjørn sa...

Vil du egentlig ha et svar på det spørsmålet?

Øyvind Bye sa...

ja jeg vil vel egentlig det, hvis noen mener de har gode grunner vil jeg gjerne vite de..

Torbjørn sa...

Hmm.. ja da så. Det er veldig viktig med billigere bensin da..! Det er et dårlig argument at nye biler generelt bruker mindre bensin og at vi dermed uansett bruker mindre penger på bensin. Vi kan jo ikke gå rundt å bruke formuen vår på bensin, når vi kunne brukt den på noe langt mer fornuftig, feks større tv, ny mobil, flere sydenturer eller hushjelper fra tredje verden!

Øyvind Bye sa...

enig Torbjørn, nå forstår jeg..

Anonym sa...

synes ikke det er så vanskelig å stemme et annet parti jeg. det handler om rettferdighet ovenfor homofile, rettferdighet ovenfor etniske minioriteter- og å se dagens samfunn i lys av hvilket år vi lever i. ikke tro at vi fortsatt er på 1950tallet.

Øyvind Bye sa...

kjære anonym!

takk for kommentar.
Jeg er uenig med deg i at KrF tror at vi fortsatt lever på 1950 tallet. Jeg mener KrF har en fremtidsrettet og moderne politikk, med relevante løsninger på vanskelige samfunnsproblem. Dette har de vist f.eks ved å innføre røykeloven, kontantstøtten, med tiltak mot mobbing som reduserte mobbingen med 30% da de var i regjering. osv..

når det gjelder rettferdighet ovenfor homofile og etniske minoriteter må jeg innrømme at jeg ikke skjønner helt hva du sikter til, tar gjerne imot en utdypning av dette.

igjen, takk for kommentar!