onsdag 19. mars 2008

Skikkelig sinna!


Når jeg sitter og ser på tv blir jeg skikkelig sinna!

Reklamepausene er fylt opp med sex. Utrolig mange reklamefilmer spiller på sex, uansett hvor lite produktet har med sex å gjøre. Når vi vet hvilke konsekvenser pornografi og prostitusjon osv. har for samfunnet burde vi forby å spille på sex i reklamefilmer? Hadde blitt vanskelig å regulere.
Jeg har lyst til å kaste tven ut av vinduet.

Så kommer hotel cæsar. Helt forferdelig. Baksnakking, sex, intriger, fyll. Tror faktisk ikke jeg har sett noe verre på tv før. Og dette sender tv2 i beste sendetid, vel vitende om at småbarn sitter å ser på det. Når programmer med volds og sex scener er forbudte tidlig på kvelden bør programmer med intriger og baksnakking være forbudt også. Det er ikke det spor bedre. Situasjonen blir ikke bedre av at man kan se intriger og dritt hele ettermiddagen også.

Den siste tingen, som jeg er utrolig lei meg for å se er hvordan det drives mobbeskole på tv. Jeg nevner i fleng: Torsdagsklubben, Idol, Norske Talenter, alle program av Bård Tufte, Harald Eia og kompani, osv, osv... Er det rart 1 av 5 personer i Norge har vært utsatt for, eller blir mobbet?

Hva tror du kan gjøres for å snu trenden?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

hlewagastiR sa...

Folk må ha enda mer norsk på skolen og bli enda mer dannet. Da forsvinner markedsgrunnlaget for slikt søppel...