mandag 30. juni 2008

qxrmlks

Jeg har aldri helt forstått hvorfor noen, ja faktisk flere skikkelig gode blogger, har en plagsom kode med bokstaver man må skrive inn for å få legge igjen kommentar, noen ganger gidder jeg rett og slett ikke. Noen som har peiling?

8 kommentarer:

therese sa...

det er fordi de som har bloggene ikkje har oppdaget at det finnes en måte å ta de kodene vekk på..;O) forøvring helt enig, er utrolig kjedelig å drive å tyde hieroglyfer (kult ord) når man egentlig bare skal kommentere litt..:) du har bra blogg forresten!

Torbjørn sa...

Ja, det er noe man kan velge selv å ha med eller ikke, under innstillinger. Hensikten trur jeg er å hindre automatisk kommentering fra personer som bl.a. sender reklame i kommentator-vinduene ved hjelp av program spesielt for dette.

Øyvind Bye sa...

Takk for gode svar..
har egentlig ikke opplevd reklame som et stort problem, men har sett det to ganger.

your blog is very likeable.. osv..

Anne Severine sa...

Ja, det er på grunn av all reklamen. Eg tenkte og at det var svært upraktisk, heilt til den dagen eg fekk reklamekommentarar på alle innlegga. Er svært irriterande i lengda..

Øyvind Bye sa...

hvis det er p.g.a reklame forstår jeg at du vil ha det Anne, men tror faktisk i vårt "stressa" samfunn at du taper en kommentar nå og da på det. Uten at det er noe katastrofe..

therese sa...

ja, reklame er ikkje så greit..visste det var nokke sånt, men har liksom aldri opplevd det selvom eg ikkje har sånn kodeting (kanskje det bare er flaks hittil), men den dagen eg får det, kan det være at koden kommer på, om eg gidder.. men tror ikkje at alle bloggere er bevisste på valget likevel..:)

Anne Severine sa...

No testar eg ut å ha uten den kode-dingsen;) Men om det reklame-greiene gjentek seg slik som sist, så vil nok koden kome tilbake.. Og då mest sannsynleg for å bli;P

Øyvind Bye sa...

hehe. greit å sjekke ut..

slik politikerne så ofte ikke vil.

jeg mener vi f.eks bør gå inn for forsøksordninger med skoleuniform...