onsdag 11. februar 2009

provosert!!!!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å publisere noe mer på bloggen i dag enn det koselige bildet av meg og en kamerat i militæret som fyrer bål. Da jeg i ro og fred satt meg ned med avisen og kaffekoppen ante jeg heller ingen fare. Men da jeg bladde opp første dobbeltside kom jeg over et innlegg som bare bekreftet noe jeg har lenge gått å tenkt på. Det hele dreier seg om bladet blikk som blir anbefalt til norske skoler. En far har lånt dette på sitt skole bibliotek og funnet ut at det er artikler om hvor bra pornografi er, annonser for sex-pratelinjer med store nakenbilder osv.

Og ikke nok med at dette "skeive" bladet har blitt anbefalt til norske kommuner av likestillingsministeren i 2006, hun anbefalte også nettstedene LLH.no, blikk.no og gaysir.no.
Husk at dette er snakk om den norske grunnskole.

Videre leser jeg at blikk i 2007 mottok 2,15 milll i statstilskudd. Helt vilt. Dagens regjering fratar en organisasjon støtte fordi de mener at å leve i homofilt samliv er feil, men et totalt frislipp av all seksualitet, det skal få støtte. Som om det er verdier Ola Normann stiller seg bak, nei du!!!

LLHs innflytelse på lærebøkene i skolen synes også å ha blitt stor. Hør hva vi finner i Tellus10, som brukes i 10. klasse: "Mange forskere mener at de fleste mennesker har både en homofil side og en heterofil side. De mener at vi ikke er enten det ene eller det andre, men at det varierer fra person til person hvilken side som er sterkest. Det har vært gjort forsøk på å finne ut hvor mange som definerer seg som homofile eller lesbiske. Det er vanskelig å komme fream ti lsikre resultater her, men det kan se ut til at det gjelder omtrent 3-5 prosent av befolkningen."

Dette er helt drøyt. Et seriøst tall på hvor mange som definerer seg som homofile f.eks i NOVA undersøkelsen viser 0,8%. De fleste seriøse undersøkelser fra andre vestlige land viser også ca 1%. Jeg vet at mange tenker at slike verdidebatter, og slike ting som dette ikke er så viktig, men det er det!! Hva vi lærer våre barn og hvilke verdier vi innprenter i hodene deres vil være avgjørende for hvordan landet vårt utvikler seg. Dersom vi forer barna våre med løgn, slik LLH og regjeringen ønsker å gjøre vil vi få et samfunn hvor familiene står svakere og svakere. Verdien i et stabilt samliv er ikke lenger tilstede, det som nå oppfordres til er mange partnere, gjerne av begge kjønn. Dette er ikke godt for mennesker.

Når det gjelder LLHs medlemstall skal vi legge merke til at dette er på rundt 2000. Hvorfor er ikke flere av de som regner seg som homofile medlem her? Og hvorfor får denne organisasjonen større innflytelse når verdier skal formidles i norsk skole, enn det den norske kirke med over 4 millioner medlemmer får? Svarene må du gi meg. Kjære bloggleser, vi må våkne! Denne uviklingen kan vi ikke ha noe av!

3 kommentarer:

hlewagastiR sa...

Grunnen til at disse får støtte er at de er i takt med partiene som har flertall på Stortinget. Jeg lar meg forresten ikke overraske av det du legger frem her. Det er slik tiden er blitt. Ellers er ikke akkurat regjeringspartiene så opptatt av hva organet til Kirken - Kirkemøtet - mener, snarere hva medlemmene i Kirken mener, og der vil nok mange være på linje med det som presenteres på den skolen du nevnte.

Øyvind Bye sa...

ja, og nei Tore!

folk flest mener ikke at alle er både homofile og heterofile. Og det er svært mange av kirkens medlemmer som deler mange av kirkens verdier. LLHs verdier representerer ikke folket, det mener jeg bestemt.

Marit Bye Vassli sa...

Sjokkert! (hvis man fortsatt kan bli det, over det stortinget gjør!)